Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 06:02
Advert

Kandıralılardan seri ziyaretler

Kandıralılar Derneğinden seri ziyaretler

YEREL
Giriş Tarihi : 20-11-2022 21:24
Kandıralılardan seri ziyaretler

Kandıra’da seri ziyaretler

Sinan Yolcu Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği, seri ziyaretlerde bulundu.

Kandıra’da;

- Yeni Kandıra’ya tayini çıkan ve göreve başlayan; Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Halil Oğlakkaya’ya hoş geldin ve hayırlı olsun dileklerini sundu.

-Türkiye Muhtar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz’ ziyaret ederek başarı temennilerinde bulundu.

-Ahmatlı’daki işyerinde ortalama 70 hanım işçi çalıştıran ve Ahmatlı’daki  atelyesinde iç giyim malzemesi üreten Eren Tekstil yöneticisi Ünal Kızılağıl’a hayırlı ve bol kazançlar diledi.

-70 yılını kutlayan ve aldığı neticelerle Kandıralılar arasında mutluluk sebebi olan, Kandıra Gençler Birliği Futbol Kulübü Başkanı Tansu Okan ve Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Akın’ı antreman sahasında  oyuncuları ile birlikte tebrik etti ve başarılarının devamını dilediler.

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Kandıra ziyaretine; 15. Başkan Sinan Yolcu, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, İnşaat Müh. Baturhan Üretürk, İdareci Salim Yaşar, İşinsanı Altınay Uçar, SAÜ Öğretim Görevlisi Adem Arı, TÜRKTELKOM Kandıra Şube Müd. Hamza Tüfenk, Yönetmen Sertaç Tugay, e. Futbol Hakemi Volkan Yaşar katıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR