Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:19
Advert

Kurtyeri'nde havuzlu villalı seçkin proje 

Ercan Aravan Projesi, Kumcağız Plajı'na Komşu Konumuyla Kandıra'da Prestijli Bir Yaşam Vadediyor

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 28-01-2024 11:14
Kurtyeri'nde havuzlu villalı seçkin proje 

Kurtyeri'nde havuzlu villalı seçkin proje 

Ercan Aravan Projesi, Kumcağız Plajı'na Komşu Konumuyla Kandıra'da Prestijli Bir Yaşam Vadediyor.

Ercan Aravan İnşaat Limited Şirketi tarafından, Kandıra Kefken Kurtyeri’nde hayata geçirilen müstakil havuzlu villa projesi göz doldurucu bir şekilde ilerliyor. Ercan Aravan İnşaat Limited Şirketi’nin, Kandıra Kefken Kurtyeri’nde hayata geçirdiği müstakil havuzlu villa projesiyle ilgili heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Toplam 18.726 m2 alan üzerine kurulu ve 6.500 m2 inşaat alanına sahip olan projede, 41 villa bulunuyor. Ercan Aravan İnşaat Limited Şirketi yetkilileri, projenin Mayıs ayında başlayacak olan teslimatlarıyla ilgili bilgileri açıkladı.

İlk etapta 17 villanın 30 Mayıs 2024 tarihinde sahiplerine teslim edileceğini belirten Ercan Aravan İnşaat Limited Şirketi yetkilileri, Temmuz ayında ise 10 villanın daha teslim edilmesinin planlandığını ifade ettiler. Projenin bölgeye nezih bir konsept kazandıracağını vurgulayan yetkililer, özellikle 4+1 konseptindeki villaların lüks ve modern detaylarla donatıldığını dile getirdiler.

4+1 konseptindeki villalar, 144 m2 büyüklüğünde olup 4 oda 1 salon düzenine sahiptir. Villaların içerisinde şömine, barbekü, bisiklet ve yürüyüş yolları gibi birçok özellik bulunmaktadır. Ayrıca jeneratör ve güneş enerji sistemi ile desteklenen aydınlatma, 24 saat güvenlik, dere kenarında ortak barbekü alanları, toplantı salonu, siteye özel kafeterya gibi avantajlarla donatılmıştır.

Projenin diğer konseptlerinde de özel havuz seçenekleri bulunmaktadır. 1+1 konseptinde 50 m2 büyüklüğündeki daireler, sürekli sıcak suya sahip ortak havuzlara sahiptir. 2+1 konseptinde ise dublex bitişik nizam 80 m2 projelendirilmiş  daireler için, müşterek havuz seçenekleri mevcuttur. Konum avantajlarıyla da dikkat çeken proje, Kumcağız Plajı’na 1400 metre, Kefken’e 2 km ve Kandıra’ya 15 km mesafede yer almaktadır.

Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı’na olan 125 km uzaklığıyla da ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Ercan Aravan İnşaat Limited Şirketi, bu özel projesiyle bölgeye değer katmayı ve hayallerindeki evi arayanlara mükemmel bir yaşam alanı sunmayı planlıyor. Kandıra Kefken Kurtyeri’nde hayalini kurduğunuz lüks ve konforlu bir yaşam için bu villalara sahip olma fırsatını kaçırmayın.

AdminAdmin

YORUMLAR