Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:27
Advert

Zabıta pür dikkat

Zabıta sahillerde pür dikkat

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 14-07-2023 11:28
Zabıta pür dikkat

Zabıta pür dikkat

Kandıra sahillerinde düşürülen telefon ve cüzdanlar, zabıta ve güvenlik personelleri tarafından sahiplerine teslim ediliyor

Vatandaşın güvenliğinden sağlığına kadar pek çok konuda önemli görevler üstlenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Kandıra Belediyesi ekipleri, 7 gün 24 saat halkın yanında. Bu bağlamda cüzdan, telefon ve buna benzer kişisel eşyalarını düşüren vatandaşların da yardımına koşan ekipler, Kocaeli’de yaşayan herkesin huzuru, sağlığı ve kamu düzeni için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

KAYBOLAN ÇOCUK AİLESİNE TESLİM EDİLDİ
Rutin görevler dışında vatandaşların güvenliği için de önlemler alan Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi ekipleri, bu bağlamda Cebeci sahilinde devriye gezerken küçük bir çocuğa denk geldi. Kaybolduğu anlaşılan çocuğu ilk olarak emniyete alan ekipler, ardından çocuğu babasına teslim etti.  Baba, çocuğunu bulan ve ilgilenen Büyükşehir görevlilerine teşekkür etti.

ZABITADAN TİTİZ ÇALIŞMA
Zabıta ve güvenlik personelleri, halkın yoğun olduğu yerlerde oldukça titiz bir çalışma yürütüyor. Yaz aylarının uğrak yeri olan Kandıra sahillerinde devriye gezerken telefon ve cüzdan gibi eşyalar bulan ekipler, kimlik bilgilerinden sahiplerine ulaşarak vatandaşların imdadına yetişiyor. 

 

AdminAdmin

YORUMLAR