Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:28
Advert

Kandıra'da üst yapı yenileniyor

Kandıra'da işbirliği içinde çalışma

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 03-08-2023 09:43   Güncelleme : 03-08-2023 09:54
Kandıra'da üst yapı yenileniyor

Kandıra'da üst yapı yenileniyor 

Büyükşehir, Kandıra Pınarlı, Kırkarmut, Kefken ve Kurtyeri mahallerinde parke imalatları yaparken 7,5 km uzunluktaki Akçaova grup yolunda da üstyapıya başladı.

Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi ile el ele Kocaeli’nin yaz turizm merkezlerinden Kandıra ilçesinde üstyapı çalışmalarına hız verdi. Sıcak yaz aylarında asfaltlamanın daha elverişli ve sağlıklı yapılıyor olması sebebiyle üstyapı çalışmaları artarken Kandıra’da birçok farklı noktada çalışmalar yürütülüyor. Eskiyen ve altyapı çalışmaları sebebiyle bozulmaların meydana geldiği yollar asfalt ve parke imalatlarıyla yenileniyor. 

PINARLI VE KIRKARMUT’TA PARKE YOL

Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Pınarlı Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sebebiyle bozulan köy içi parke yolunu yeniledi. Kırkarmut Mahallesi Ütükler mevkiinde parke çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, sati kaplama olan yol yerine parke döşüyor. Altyapı yenileme çalışmaları da yapılacak Kırkarmut Mahallesinin alt ve üstyapısı yenilenmiş olacak. Kefken ve Kurtyeri mahallelerinde parke imalatları yapılıyor.

AKÇAOVA GRUP YOLU YENİLENİYOR

Önemli turizm lokasyonlarından yaz aylarında nüfusun oldukça yoğun olduğu Akçakova grup yolunda da üstyapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi; 7,5 kilometre uzunluktaki, birçok köye ile Şile ve Ağva’ya ulaşımın sağlandığı ulaşımın sağlandığı Akçaova grup yolunun Çalca-Kubuzcu arasında trimer kazı çalışmalarına başladı. 7,5 kilometre uzunluktaki grup köy yolu boyunca zemin iyileştirme çalışmaları kapsamında kazı dolgu ve terasman ile pmt, bitümlü temel ve binder asfalt serilecek. Zamanla eskiyen ve ömrünü tamamlayan Akçaova grup yolu Deliveli Mahallesine kadar zemin iyileştirme çalışmaları sonrası bitümlü ve binder asfalt serimi ile uzun ömürlü ve sağlam bir yola kavuşmuş olacak.

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR