Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:03
Advert

BizKandırayız Müzik Topluluğu'ndan keyifli konser

Bizkandırayız Müzik Topluluğu Ferahnak Sanat Merkezinde çok keyifli bir konser verdi

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 14-07-2023 10:20   Güncelleme : 14-07-2023 10:57
BizKandırayız Müzik Topluluğu'ndan keyifli konser

BizKandırayız Müzik Topluluğu'ndan keyifli konser

Bizkandırayız Müzik Topluluğu Ferahnak Sanat Merkezinde çok keyifli bir konser verdi.
2018 yılında kurulan topluluk yaklaşık sekiz aydır İzmit Belediyesine ait Yunus Emre Kültür Merkezinde çalışmalarını sürdürüyor idi. Şef Onur Aysu ve Özge Aysu  yönetimindeki koro, bu yıl rast makamındaki eserleri seslendirdiler. Klasik sanat müziği kapsamındaki ağır eserlerin yanında ikinci bölümde daha güncel parçalar solistler tarafından seslendirildi.

Programın sunuculuğunu Gülşah Güzel gerçekleştirdi. Programın açılış konuşmasını topluluk adına Nazlı Şen yaptı. Davetlilere katıldıklarıiçin teşekkür etti. Program sonunda Aygün Aynagöz çalışmalarımızı yapmaya olanak sağlayan
İzmit Belediyesi başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e ve Kandıra da yapılan çalışmalarda kendilerine ve sanatın gelişmesi için sanat etkinliklerine kapılarını açan Teoman Yelkencioğlu'na teşekkür etti. Önceki dönem şeflerinden Engin ve Şahin Ecevit'in gönderdiği duygusal mesajı okuyan Aynagöz koro üyeleri ve sazendelere  teşekkür belgesini aileleri ile birlikte verdi. Şef Onur Aysu ya plaketini İzmit BelediyeBaşkan Yardımcısı Necat Çakır takdim etti.


 

Saz heyetinde: Kanunda Ahmet Çeviker, kemanda Emir Turhan, klasik kemençe de Burak Koşumcu, kabak kemane de Güzel Sanatlar okul birincisi Berkan Geçgen, Ney de Güngör Barış Görgün, Ud da Gökhan Çaylak, viyola da Özge Aysu, Çello da Onur Aysu, ritm de Nurten Yılmaz ve Aygün Aynagöz vardı. Koro üyeleri: Aysel - Atilla Öztan, Aytaç Kürekçioğlu, Deniz Açıkgöz, Gül Alkan, Kadir Özdemir, Nazlı Öz, Nazlı Şen, Neslihan Küçük, Nurşen Aynagöz, Olcay Tokdemir, Serdar Dündar, Tarık Kardeş ve Yalçın Akkan bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR