Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:49
Advert

Bizim Sokakta Şenlik Vardı

Büyükşehir, “Bizim Sokakta Şenlik Var” etkinlikleriyle çocuklarla buluşuyor.

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-07-2023 09:45
Bizim Sokakta Şenlik Vardı

Bizim Sokakta Şenlik vardı

Büyükşehir, “Bizim Sokakta Şenlik Var” etkinlikleriyle çocuklarla buluşuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Bizim Sokakta Şenlik Var”  etkinliklerinde çocuklar birbirinden güzel oyunlarla gönüllerince eğleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sosyal projelerle vatandaşların hayatına neşe ve eğlence katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir, düzenlendiği “Bizim Sokakta Şenlik Var” etkinlikleriyle çocukları doyasıya eğlendiriyor. Çocukların eğlencesine aileler de ortak oluyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin kentin farklı noktalarında çocuklarla buluştuğu etkinlikler devam ediyor. Bu etkinliklerden biri de Kandıra’da düzenlendi. Kandıra Namazgah Mesire alanında düzenlenen şenliğe yoğun ilgi gösteren çocuklar, sahne şovları, oyun grupları, yüz boyama ve birçok etkinlikle tatilin ve yazın tadını çıkardı. Etkinlik boyunca çocuklara patlamış mısır,su ve pamuk şeker ikram edildi. Çocuklar alanda gönüllerince eğlenirken aileler de bu mutluluğa eşlik etti.

Çocuklara etkinlik boyunca animatörler ve palyaçolar eşlik etti. Çocuklar palyaçolar ile dans ederek oyunlar oynadı. Programın devamında sihirbaz Sabu, çeşitli gösterilerle çocukların ilgi odağı oldu. Çocuklar, Büyükşehir’in şenlikleriyle güzel bir gün geçirdi.

AdminAdmin

YORUMLAR