Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:11
Advert

Başkan Turan görevine başladı

İyileşme sürecinin ardından görevinin başında

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 03-08-2023 09:41
Başkan Turan görevine başladı

Başkan Turan görevine başladı

Yaklaşık kırk gün önce bel fıtığı ve omurilikte kayma nedeni ile operasyon geçiren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan iyileşme sürecinin ardından görevine başladı.

Uzun süre belindeki ağrılardan şikayetçi olan ve doktorların bir an önce ameliyat olman lazım tavsiyesi üzerine ameliyat masasına yatan Başkan Turan, yaklaşık kırk günlük istirahat ve iyileşme sürecinin ardından doktorunun izin vermesi üzerine görevine başladı. 31.07.2023 Pazartesi günü itibari ile göreve başlayan Başkan Turan, bu günde AK Parti ve MHP grup toplantılarının ardından Kandıra Belediyesi Ağustos Ayı Belediye Meclis Toplantısına başkanlık etti. Meclis üyelerinin geçmiş olsun dileklerini kabul eden Başkan Turan’ın sıhhatinin yerinde olduğu ve gayet keyifli olduğu gözlerden kaçmadı.

MECLİSTE 2 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kandıra Belediyesi Ağustos Ayı Belediye Meclis Toplantısının 1’inci oturumu 2 gündem maddesi ile gerçekleştirildi. Komisyonlardan gelen 2023 yılı ek bütçe komisyon raporu oy çokluğu ile meclisten geçerken, Bilgi İşlem, Afet İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü çalışma yönetmeliği oy birliği ile meclisten geçti.

 

AdminAdmin

YORUMLAR