Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:32
Advert

Akçakoca Kafe hizmete girdi

Şehit Er Ümit Balkan Parkı içinde atıl durumda bulunan kafe...

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 03-11-2023 09:05
Akçakoca Kafe hizmete girdi

Akçakoca Kafe hizmete girdi

Akçakoca Kafe yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından yeni ve modern yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kandıra Şehit Er Ümit Balkan Parkı içinde atıl durumda bulunan kafe, yapılan onarım tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından yeni ve modern vizyonu ile Kandıralıların hizmetine sunuldu. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın talimatları ile başlatılan 5 aylık çalışma sonucu açılışı gerçekleştirilen Akçakoca Kafe özlenen günlerine dönerek, Kandıralılara yakışır şekilde hizmet vermeye başladı.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Kandıra Çarşamba Pazarının karşısında 3.000 m2’lik Ümit Balkan Parkı içinde çocuk parkı ve oyun gurupları bulunan ve Kandıra Belediyesi personelleri tarafından işletilen Akçakoca Kafe hesaplı ve kaliteli hizmet anlayışıyla her gün yüzlerce vatandaşa ev sahipliği yapıyor. Menüsünde tost, çerez, sıcak ve soğuk içecekler bulunan kafeye vatandaşlar ve aileler yoğun ilgi gösteriyor.

UYGUN FİYAT-KALİTELİ HİZMET

Açılan kafe ile ilgili kısa bir açıkla yapan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, uzun zamandır özlem duyulan bir hizmeti daha hayata geçirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ettiği açıklama da, ‘’ Kandıra’mıza gençlerimizin, ailelerimizin huzurla oturabileceği seçkin bir kafe kazandırmaktan ve vatandaşlarımızın büyük ilgisinden dolayı mutluyuz. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden vatandaşlarımıza uygun fiyata kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR