Kandıra'dan 16 tır yardım

Kandıra tek yürek depremzedelere yardım için seferber oldu

YEREL GÜNDEM - 04-03-2023 21:26

Kandıra'dan 16 tır yardım

Kandıra tek yürek depremzedelere yardım için seferber oldu

Kandıra Belediyesi ve iş insanlarından oluşan gönüllü yardımseverlerin katkılarıyla depremzedelere iş makinesi ve yardım malzemeleri gönderildi.

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz ve iş insanı gönüllülerden oluşan iş makinesi ve yardım ekipleri dün akşam saatlerinde deprem bölgesine doğru yola çıktı. Kahramanmaraş Depremi’nin yaralarını sarmak için seferber olan Kandıra’da, Kandıra Belediyesi ve Kandıra Belediyesi öncülüğünde harekete geçen iş insanları enkaz altından insan kurtarmak için deprem bölgesine iş makinesi gönderdi. AFAD ile görüşmeler neticesinde; Kandıra Belediyesi, Kardeşler Yapı, Bayraktar Yapı, Dönmezler İnşaat, Tiryaki Hafriyat ve Filiz Ticaretten oluşan in insanlarının katkıları ile deprem bölgesine 5 adet paletli ekskavatör, 1 adet 4x4 pickup, 5 tır, 8 operatör, 9 şoför olmak üzere 17 personel gönderildi.

ADNAN BAŞKAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI

Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, ‘’ Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz ve iş insanı gönüllülerden oluşan iş makinesi ve yardım ekiplerimiz deprem bölgesine doğru yola çıktı. AFAD ile görüşmeler neticesinde; 5 adet paletli ekskavatör, 1 adet 4x4 pickup, 5 tır, 8 operatör, 9 şoför olmak üzere 17 personel görevlendirildi. Rabbim yolunuzu açık etsin. Tüm görevlilerimizden ve emeği geçenlerden razı olsun.’’ Dedi.

16 TIR GÖNDERİLDİ, YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Depremi'nin yaralarını sarmak için seferber olan Kandıralılar tarafından toplanan içinde gıda, battaniye, mont, kışlık bot, uyku tulumu, atkı, bere, kazak, gıda gibi malzemeler tek tek vasıflarına göre tasnif edilerek sınıflandırıldı ve kolilenerek paketlendi. Kandıra Belediyesi öncülüğünde yardım kampanyası kapsamında bu güne kadar içinde gıda, tekstil, un, yem, saman ve muhtelif cinsten ihtiyaç duyulan bir çok malzmeden oluşan 16 tır yardım malzemesi deprem bölgesine gönderildi.

 

 

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kaymaz Erikli ‘de 100. Yıl mevlidi

Kaymaz Erikli ‘de 100. Yıl mevlidi

04-11-2023 - YEREL GÜNDEM

Kocaeli çiftçisine büyük destek

Kocaeli çiftçisine büyük destek

04-11-2023 - YEREL GÜNDEM