Günlük dört saat uykuyla ayakta duruyor

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan...

SİYASET - 24-05-2023 09:48

Günlük dört saat uykuyla ayakta duruyor

Günlük dört saat uykuyla ayakta duruyor

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, gece- gündüz süren hummalı belediye çalışmaları ve siyasi çalışmaları nedeni ile günlük dört saat uykuyla ayakta duruyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için gece gündüz hummalı bir çalışma gerçekleştiren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri içinde gece gündüz demeden sahada çalışmaya devam ediyor. Gündüz belediye ile ilgili işlere ağırlık veren Başkan Turan, akşam saatlerinde belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilat üyeleri ile ilçe teşkilatının yaptığı programların yanında, bizzat kendisi tarafından organize edilen mahalle ve köy toplantılarında hemşerileri ile bir araya gelerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istiyor. Ev ve kahve ziyaretlerinin yanında, gitmedik, düğün dernek, sünnet vs bırakmayan Başkan Turan, günlük olarak 2 ev ve 3-4 mahalle ziyareti gerçekleştiriyor.

İŞİ ŞANSA BIRAKMIYOR

Seçim startının verildiği ilk günden bu yana temposunu hiç düşürmeden, Cumartesi-Pazar demeden sahada çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Turan, 23 Mart- 14 Mayıs tarihleri arasında ev, kahve, esnaf ziyaretleri, düğün,  cemiyet vs gibi toplamda 233 program gerçekleştirdi. Başkan Turan gittiği yerlerde rehavete kapılmadan, işi şansa bırakmadan nokta atışı hedeflere yönelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ediyor. Biz nasılsa kazandık mantığının yanlış olduğunu her ortamda söyleyen ve Erdoğan’ın mutlaka yeniden seçilmesinin önemini anlatan Başkan Turan’ın günlük ziyaretleri gece saat 1-2’lere kadar sürüyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Millet ittifakının Cumhurbaşkanı  adayı Kemal Kılıçdaroğlu

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı  adayı Kemal Kılıçdaroğlu

06-03-2023 - SİYASET

İYİ Parti Kandıra’da Battal’la devam

İYİ Parti Kandıra’da Battal’la devam

30-11-2022 - SİYASET