Defne'nin gönül sofrası; Antikkapı mutfağı

Antikkapı A.Ş. Hatay Defne’de kurduğu gönül sofrasında

GÜNCEL - 13-03-2023 10:37

Defne'nin gönül sofrası; Antikkapı mutfağı

Defne'nin gönül sofrası; Antikkapı mutfağı

Büyükşehir iştiraklerinden Antikkapı A.Ş. Hatay Defne’de kurduğu gönül sofrasında yüzlerce depremzedeye sıcak yemek ikram ediyor

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin hemen ardından tüm birimleri ve bağlı iştirakleri ile depremin yaralarını sarmak için harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye destekleri aralıksız devam ediyor. Büyükşehir’in deprem bölgesi olan Hatay’ın Defne ilçesinde verdiği hizmetlerin başında yemek servisi geliyor. Bir ekmeği paylaşmanın ekmekten daha lezzetti olduğunu bilen, bu zor günlerde birlik ve beraberliğin önemini kurduğu sofralarla vurgulayan Büyükşehir, Antikkapı A.Ş ile günde üç öğün depremzedelere yemek ikramında bulunuyor.

PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR

Depremin kent ve insan üzerindeki tahribatını çok iyi bilen Kocaeli, aynı acıları yaşayan Hatay’ın elini bir an olsun bırakmıyor. Bu kapsamda tüm imkanlarıyla bölgede olan Büyükşehir, Defne’ye kurduğu çadır kentin hemen yanında konuşlandırdığı afet mutfağında depremzedelerin en büyük gereksinimi olan sıcak yemek ihtiyacını karşılıyor. Güler yüzlü personeliyle bölgede görevini en iyi şekilde yapan Antikkapı A.Ş sabah 5 bin kişilik kahvaltı, öğlen ve akşam olmak üzere de 3 çeşit 10 bin sıcak yemek hazırlıyor. Mobil afet tırı ise 15 bin ekmek üretiyor. Büyükşehir, aynı sofrada yüzlerce kişiyi ağırlıyor.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Marmara’ya hayat verecek proje

Marmara’ya hayat verecek proje

28-07-2023 - GÜNCEL

Afedzedelerin geri dönüş işlemleri için açıklama

Afedzedelerin geri dönüş işlemleri için açıklama

24-05-2023 - GÜNCEL