Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 06:38
Advert

Şampiyona devam ediyor

Kandıra’da Amatör Spor Haftası coşkusu devam ediyor

SPOR
Giriş Tarihi : 07-10-2022 09:20   Güncelleme : 07-10-2022 09:24
Şampiyona devam ediyor

Kandıra’da Amatör Spor Haftası coşkusu devam ediyor

3-10 Eylül tarihleri arasında Amatör Spor Haftası dolayısıyla Kandıra Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü etkinlikleri tesislerinde düzenlenen etkinlikler tüm heyecanıyla devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl "Amatör Spor Türk Sporunun Kalbidir" teması ile 81 ilde devam eden etkinlikler ilçemizde de birçok spor faaliyetiyle kutlanıyor. Amatör Spor Haftası etkinliklerinden olan ayak tenisi ve voleybol müsabakası Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve ilçe protokol üyeleri ve iş insanlarının katılımı ile Çarşamba akşamı gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıkla yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş; "Sporun 7’ den 70’ e herkes tarafından yapılmasını arzuladıklarını ifade eden açıklamasında, ‘’ Böyle haftaların ve etkinliklerin sevgi, centilmenlik, kardeşlik bağlarının güçlenmesine sağladığı katkı bizleri mutlu ediyor ve ülkemiz sporu için çok olumlu sinyaller veriyor. Amatör Spor Haftası etkinlikleri Perşembe günü penaltı yarışması, anneler dart turnuvası, Cuma günü bocce turnuvası, kickboks turnuvası ve pazar günü Kaynarca güreş takımının katılımıyla güreş turnuvası ile devam edecektir. Turnuvalara katılan tüm protokol üyelerine antrenörlere ve sporculara teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR