Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
29 MART Cuma 00:38
Advert

Mehtap Memiş'ten Kandıra'da iftar

CHP Milletvekili aday adayı Mehtap Memiş'ten iftar yemeği

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 07-04-2023 09:17
Mehtap Memiş'ten Kandıra'da iftar

Mehtap Memiş'ten Kandıra'da iftar

28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde, CHP’den aday adayı olan, Kandıralı Mehtap MEMİŞ, partide daha önce görev alan ilçe başkan ve meclis üyelerini, önceki dönem belediye başkanlarını  ve partinin ileri gelenlerini düzenlemiş olduğu iftar programında bir araya getirdi.

Açılış konuşmasında konuşan  MEMiŞ; Partimizin kıymetli büyükleri ve değerli konuklar,  iftar programımıza hepiniz hoş geldiniz. Uzun zamandır böylesi kapsamlı bir şekilde bir araya gelememiştik. Görüyorum ki, seçimlere çok az bir zaman kala, hepimiz tek bir yürek olarak genel seçimlere giriyoruz. Bu birlik ve beraberlik ile, örğütümüzün tüm kademeleri, partimize gönül verenler ve siz parti büyüklerimizin desteği ile, seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğiz. Bende Kandıra’nın bir evladı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emin adımlarla ikditara yürüdüğü bu seçimde, elimi taşın altına koyarak göreve talip oldum. Sizlerin desteği ile, inşallah 14 Mayıs’ta Kandıra’mızın ve Kocaeli’nin sesi olmak için parlamentoda görev alacağım. Uzaktan ve yakından gelen tüm partililerimize teşekkür ediyor, desteğinizin benim için önemli olduğunu bir kez daha yineliyorum.

EROL KÖSE’DEN CANLI TELEFON BAĞLANTISI

İftar programına katılamayan,  İzmit Belediyesi eski Başkanlarından, Belediyeler birliği kurucu başkanı, 18. Dönem Milletvekili, 89 yaşındaki, Kandıralı Erol Köse, iftar programına canlı telefon bağlantısı ile katılarak, “Değerli hemşehrilerim, sevgili kardeşlerim, bu akşam aranızda olamadığımdan dolayı son derece üzgünüm. Sizleri uzun zamandır göremedim, hasret içerisindeyim. Değerli Ramazan kardeşimin kızı, Mehtap MEMİŞ bu akşam beni iftarına davet etti. Biliyor ve inanıyorum ki, Mehtap kızım bu dönemki seçimlerde aday olacaktır. Kadınların politikada çokça yer edinmesini isteyenlerdenim. Kaldı ki, 1967 yılında il başkanlığı dönemimde, rahmetli Leyla ATAKAN’ın belediye başkanı adayı olmasını sağlamıştım. Ve başarılı olmuştu. Kandıra’mızdan da Sevim DEREN kardeşim, il genel meclis üyeliği yapmak sureti ile Kandıra’mızı son derece iyi temsil etmişti. Bu seferde Mehtap kardeşim politikaya atıldı. Ben kendisine bu yolda başarılar dilerim. İnşallah kendiside Kocaeli’ni parlamento’da en iyi şekilde temsil edecektir.  Bu vesile ile, kendisine tekrar başarılar diler, iftar programındaki tüm kardeşlerime selamlarımı iletirim.” Dedi.

CHP KANDIRA İLÇE BAŞKANI GÜLAY EYİSABUNCULAR; “KIGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKIYORUZ”

Konuşmaya hazırlıksız yakanlandığını söyleyen başkan Eyisabuncular, “Konuşmaya hazırlıksız yakalanmış olabilirim ama bu seçime çok hazırlıklı gidiyoruz. Bu seçimi alacağımızdan eminiz. Mehtap hanım bir yola çıktı, biz de örgüt olarak bu yolda Mehtap hanımın yoldaşı olmaya karar verdik, sonuna kadar onunla birlikteyiz. Bütün gücümüzle, bütün kalbimizle senin yanındayız. Ben hep kadın gücüne inanırım. Burada 3 dönemdir ilçe başkanlığı yapan bir kadın olarak, kadınlarıda örnek alan bir insan olarak, isterimki mecliste, kandıra’yı temsil eden bir kadın olsun. Kandıra bunu sonuna kadar hak ediyor. Hepinize söz olsun. 14 Mayısta bahar gelsin. Kıgınlıkları, küslükleri bir kenara bırakıyoruz. Nasıl ki burada birliktelik sağlandıysa, bu birliktelik devam edecek. Başka çare yok. Ben kurtuluştan yanayım. Başlıyoruz. Virabismillah. Yürü bakalım, arkandayız..” dedi.

ÇYDD BAŞKANI SEVİM DEREN; “ARKASINDAYIZ”

“Herkesi selamlıyorum. Zamanında bende partimiz için güzel çalışmalar yaptığımı biliyorum. Dolayısyla Mehtap’ ada bu yolda başarılar diliyorum. Her zaman arkasındayız.

TURAN SARI SAHA’DA

Uzun zamandır sağlık sorunları sebebi ile parti programlarına katılamayan eski belediye başkanlarından Turan SARI  “Hepiniz hoş geldiniz. Mehtap’ın arkasındayız. Ona sonuna kadar destek olacağız.  Ve bu görevde başarılı olacağına eminiz. 14 mayıs seçimlerinde tüm Kandıra’lı hemşehrilerimden Mehtap MEMİŞ kardeşime destek olmalarını istiyorum. Kandıra halkıda hemşehrisine sahip çıkacaktır. Hepinize saygılar sunuyorum.” Dedi.

MUSTAFA ÖĞREN “PARTİCİLİKTE BİRLİK VE BERABERLİK ÇOK ÖNEMLİDİR”

Önceki dönem belediye başkanlarından Mustafa ÖĞREN; “Herkese iyi akşamlar. Öncelikle particilikte birlik beraberlik çok önemlidir. Bu akşam bu birlik ve beraberliği sağlamış bulunuyoruz. Burada birçok ağabeyimiz ile beraber seçimlere katıldık. Seçimin kolayı yoktur. Seçim zordur. Hele ki seçim kazanmak daha zordur. Ancak biz beraber olduğumuz sürece kazanamayacağımız seçimde yoktur. Onun için bu birlik ve beraberliği sürdürerek Mehtap kardeşime destek olmalıyız. Ve olacağız da. Şimdiden kendisine başarılar diliyor ve yolu açık olsun diyorum.” dedi

KENAN EVİN’DEN MESAJ

İftar programına il dışında olması sebebi ile katılamayan eski belediye başkanlarından Kenan EVİN ise, göndermiş olduğu mesaj ile, “Mehtap MEMİŞ kardeşime çıktığı yolda başarılar diliyorum. Örgütün birlik ve beraberlik içerisinde, ayrışmadan, adayımızın arkasında olduğundan da hiç kuşkum yok. Bu bağlamda genel seçimlerde partimizin ve dolayısı ile Mehtap kardeşimin başarılı olacağına yürekten inanıyorum, tüm konuklara selamlarımı iletiyorum.”

KATILIMCILAR

CHP Kandıra İlçe başkanı Gülay EYİSABUNCULAR, 28. Dönem CHP milletvekili aday adayı Mehtap MEMİŞ ve eşi Mesut MEMİŞ, Kandıra belediyesi eski başkanları Turan SARI ve Mustafa ÖĞREN, Belediye meclis üyeleri  Birten KAYA ve Gürkan ÇAKIR, CHP Kadın kolları başkanı Neşe AÇIKGÖZ , CHP Gençlik kolları başkanı Kerim İPEK, CHP SKM başkanı Recep ŞENOL,  CHP ilçe yöneticileri Sabahattin GÜNGÖR, Eyüp Özdemir, Güler KUTLU,  ÇYDD başkanı Sevim DEREN, önceki dönem CHP ilçe başkanları Mustafa SAATÇİ, Şevket ÖNEN ve Volkan BULGURCU,  önceki dönem CHP belediye meclis üyeleri  Selçuk UZTÜRK ve Mehmet TIMAÇ, Bizkandırayız platformu kurucusu Aygün AYNAGÖZ, Kocaeli Kandıralılar Derneği denetim kurulu başkanı  Ahsen OKYAR, Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Sertaç TUGAY, İzmit Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Hüseyin YÜCE, ADD Kandıra Şube yöneticisi Safa ALKAN, CHP Kocaeli il gençlik kolları başkan yardımcısı Anıl YÜKSEL, Can SARI, Gökhan SARI, Tamer VURMAZ,  Selman UZTÜRK, Ertan KOÇ, Belgin YÜKSEL, Cem YÜKSEL, Sadiber İÇÖZ TALUN, Büşra BİNGÖL, Nihat AYDIN, Buket AYDIN, Malike SAATÇİ,  Uğur ONUR, Enis ERGİN, Eren ERCAN, Erkan ATAR, Gökalp ÇELİK,Harun DURAN, Yiğithan ÖZCAN ve Güven TIMAÇ

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR