Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
19 NİSAN Cuma 02:46
Advert

Karpuz kralı muhtardan davet var!

Muhtar Yaşar Karpuz ve Tarım Festivaline tüm Kocaeli halkını davet etti.

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 27-08-2022 15:58
Karpuz kralı muhtardan davet var!

Karpuz kralı muhtardan davet var!

Kandıra karpuzunun tanıtımı için görülmemiş bir gayret gösteren Kandıra  Döngelli Mahallesi Muhtarı Barış Yaşar, 28 Ağustos Pazar günü gerçekleştirecekleri Karpuz ve Tarım Festivaline tüm Kocaeli halkını davet etti.

Kandıra Döngelli Mahallesi’nde bu yıl 2’ncisi gerçekleşecek olan geleneksel “Karpuz ve Tarım Festivali” 28 Ağustos Pazar günü saat 11.00’de protokol konuşmaları ile başlayacak.  Saat 17.00’ye kadar sürecek olan festivalde bir yandan yöresel ürünlerin tanıtımı ve satışı gerçekleşirken, bir yandan da çocuklara özel oyun grupları, palyaçolar, çocuklar arası karpuz yeme yarışması ve buna benzer birçok eğlenceli etkinlik düzenlenecek.

ÖDÜL VE EĞLENCE BİR ARADA

En büyük karpuzu üreten  ve en çok karpuz eken üreticiye ödül verilecek ve davetlilere karpuz-peynir ikramı yapılacak. Festivalin ardından 19.00-23.00 saatleri arasında düzenlenen gençlik şöleni ile eğlence gece boyunca devam edecek. Kandıra karpuzunun tanıtımına katkı sunmak için çabalayan Mahalle Muhtarı Barış Yaşar, etkinliğe tüm Kandıra halkını davet ediyor.

İZMİT’TEN GELMEK İSTEYENLERE ARAÇ KALDIRILACAK

İzmit'ten festivale katılmak isteyenler için Bekirdere Mimar Sinan Okulu önünden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından saat 11.00'de araç kaldırılacak olup  gelmek isteyen vatandaşlarımıza duyurulur

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR