Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
29 MART Cuma 14:45
Advert

Kandıralıların 30.cu yıl iftarı

Kandıralılardan yine özel bir iftar

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 07-04-2023 09:20
Kandıralıların 30.cu yıl iftarı

Kandıralıların 30.cu yıl iftarı

Sinan Yolcu Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğinin 30.cu yıl iftarı İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesinde gerçekleşti.

Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Sertaç Tugay’ın sunup yönettiği iftarda konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Sinan Yolcu; “30.cu yıl iftarına hoş geldiniz. Öncelikle depremde hayatını kaybedenlere rahmet, sağ kurtulanlara geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz 2 başkanımız; Günay Gülcü ve Erdal Baykara başta olmak üzere ebediyete uğurlanan Dernek üyelerimiz ve Kandıralıları sevenlere Allah rahmet eylesin. Kültürümüze, topraklarımıza, insanlarımıza ve nihayetinde Kandıramıza sahip çıkalım, Kandıranın ismini dünyaya duyuran genç insanları dikkatle takip edelim. Nice 30.cu iftarlarda buluşmak temennisi ile…” dedi.

Toplantıda Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in önemli açıklamalarda bulunması ile sahneye; ney’i ile Erbil Badem ve Bestekar Amir Ateş çıktı. Guruba Ecz. İsmail Genç’inde katılması ile içinde yeni bestelerinin de yer aldığı ilahi ve şarkılar seslendirildi.

Dernek Başkanları

Kocaeli Kandıralılar Derneğinde Başkan olarak görev yapan; Avukat Hüseyin Acurman (2002-2004), Aile Hekimi Dr. İsmail Çapcı (2006-2008), İş insanı Recep Yıldız (2008-2010), Elektrik Elektronik Mühendisi Harun Reşit Kocagöz (2012-2014), İşadamı Erdoğan Görgün (2014-2016), Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bayrak (2016-2018), Av. Abdurrahman Kaymak (2018-2020), E. Deniz Kıdemli Albay Ali Kocatürk (2020-2022) ve 15.ci Başkan; İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sinan Yolcu (2022-2024) eşleri ile birlikte toplantıda hazır bulundu.

Rahmete eren Başkanlar

Derneğin çok sevilen 4.cü Dernek Başkanı Sanayici Günay Gülcü (2000-2002) ile 6.cı Başkan Sigortacı Erdal Baykara (2004-2006) rahmetle anıldı.

Belediye Başkanları

Kandıra’ya Belediye Belediye Başkanı olarak hizmet veren Ecz. İsmail Genç, Ercüment Şahin, Cengiz Kan ve halen bu görevi sürdüren Adnan Turan da toplantıya katılanlar arasındaydı.

Son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de toplantıda yerini aldı.

İlçe Başkanları

CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan toplantıda hazır bulundu.

STK Temsilcileri

KSMMM Odası Başkanı Özcan Çakır, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Ecz. Sevim Deren, Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Atatürkçü Düşünce Derneği Kandıra Şube Başkanı Mimar Zeliha Yalçıntuğ, Bizkandırayız Kültür Platformu Başkanı Aygün Aynagöz, Fevziye Camii Derneği Başkanı Recep Yıldız, Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Tansu Okan, Kulüp antrenörü Ayhan Serkan Oyan ve Gazeteci Yiğit Özcan, Kırkpınar Başpehlivanı Faruk Akkoyun, Belediye Meclis üyeleri, Milletvekili aday adayları, Dr. Öğretim Üyesi Pınar Aydoğdu Arslan, SAÜ Öğretim Görevlisi Adem Arı, Halk Yatırım AŞ İstanbul Anadolu Şb. Müd. Cihat Kaymas, Burak Market Yönetici İbrahim Yılmaz, İş insanı Volkan Bulgurcu, Sigortacı Oğuzhan Baykara, Recep Şenol, İnşaat Müh. Baturhan Üretürk, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar ve çok sayıda Kandıralı katıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR