Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 17:16
Advert

Kandıra protokolü kaynaştı

Kandıra protokolü koordinasyon ve tanışma programında eksiksiz buluştu

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 04-10-2022 09:39   Güncelleme : 04-10-2022 09:52
Kandıra protokolü kaynaştı

Kandıra protokolü koordinasyon ve tanışma programında eksiksiz buluştu

Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde görev yapmakta olan protokol üyeleri düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. 

Kandıra Askerlik Şubesi Başkanlığı ev sahipliği ve daveti ile Kefken Beyoğlu Gençlik Kampı’nda icra edilen yemekli toplantı ilçede görev yapan kurum amirleri ve yöneticilerinin noksansız katılımı ile birlik beraberlik ve kurumlar arası uyumun bir göstergesi oldu. İlçeye yeni atanan Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Gökner Kayaş Zor ile tayin olan Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Alb. İlker Tonbaktepe onuruna tertip edildiği bildirilen yemekli toplantıya Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Alb. İlker Tonbaktepe, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Gökner Kayaş Zor,  emekli Tuğgenaral Enver Topuz ve Kıbrıs Gazisi Dz. Asb. Ahmet Kuşçu,  kurum daire müdür ve amirleri ile ilçenin ileri gelen bazı davetlileri katıldı.

Yemekte ilk konuşmayı yapan Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran özel ve güzel bir organizasyonla herkesi görme ve tanışma imkanı bulduklarını ifade ettiği konuşmasında, ‘’  Yeni gelenlere hoş geldin veda edilecek arkadaşlarımıza da güle güle deme imkanı bulduk. Yeni gelen ve göreve devam eden arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Allah utandırmasın’’ dedi.

Kaymakam Yaran’ın ardından açıklama yapan Kandıra Askerlik Şubesi Başkanı Barış Bektaş, yemeğin amacının yeni ve eski yöneticilerin, daire müdürlerinin birbirini tanıması olduğunu belirtti. Bektaş konuşmasında, ‘’ Bütün daire amirlerimizin bir araya gelmesi, tanışması, kaynaşması aynı frekansta buluşması niyetiyle böyle bir programı icra ettik. Devletin amirleri ve memurları ne kadar uyum içinde olursa, devletin asıl sahipleri olan vatandaşları da o kadar mutlu olur. Bizim birbirimizle uyum içinde olmamız birçok pürüzü daha başlamadan sonlandırır. Bu resim, bu masa aynı zamanda bununda bir tescilidir. Bunun içinde arkadaşlarımıza, kıymetli dostlarımıza katılımları için teşekkür ediyorum. ‘’ dedi

Toplantının bitiminde katılımcılara tüplü defne ve çam ağacı fidanı hediye edildi ve akabinde aile fotoğrafı çekilerek faaliyet sonlandırıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR