Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 23:23
Advert

Kadir Doğan istifa etti

Vatan Partisi Kandıra İlçe Başkanı istifa etti

SİYASET
Giriş Tarihi : 29-11-2022 21:48
Kadir Doğan istifa etti

Kadir Doğan istifa etti

Vatan Partisi Kandıra İlçe Başkanı Kadir Doğan ve ilçe yönetim kurulu üyesi İmran Türk noter aracılığıyla ilçe başkanlığından ve partiden istifa etti.

Kandıra Batı FM sahibi Kadir Doğan yaklaşık iki buçuk yıldır sürdürdüğü Vatan Partisi Kandıra ilçe başkanlığı görevinden ve partiden noter aracılığıyla istifa etti. 2020 yılında Kandıra İlçe Başkanlığına seçilen Kadir Doğan ve yönetim kurulu üyesi İmran Türk, Kandıra Noterliğinden gönderdikleri istifaname ile istifa etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kadir Doğan, Vatan Partisi İlçe başkanlığından ve üyeliğinden ayrılış nedeninin parti genel merkezi ile ilgisinin olmadığını ve genel merkeze her hangi bir kırgınlığının bulunmadığını, istifa nedeninin tamamen il yönetiminden kaynaklandığına belirtti.

Türkiye Gençlik Birliği ve liseli gençlerin Kocaeli’de geçmişte çok güçlü olduğunu, bu gün ise neredeyse tamamen yok olduğunu ifade eden Doğan, ‘’ Eski İlçe Başkanımız Erol Balaban ile delege olarak oy kullanmak üzere Ankara’ya giderken tek otobüsü dahi dolduramamış olmamız beni gerçekten çok üzdü. Bizde Sakarya’dan kalkan iki otobüse sığmayan 8 Sakarya’lı partilimizi de alarak Ankara’ya gittik ve spor salonunda yerimizi aldık. Kendi şahsi arabası ve parti sekreteri ile saat 10 gibi salona gelen il başkanımıza, ‘’ Sakarya iki otobüsle gelmiş. Biz bir otobüsü dolduramadık. Niye ekip olarak hep birlikte gelmedik? Diye sorduğumda, alaylı bir tavır ile ‘’ Niye Kandıra’dan otobüs kaldırmadın? ‘’ diyerek dalga geçti. Bu ve buna benzer tavırları ve egosu bizleri bu güne kadar çok yordu. Ankara’da kalmamız gerekirken delege olmayan arkadaşlarla aynı günün akşamı geriye döndük ve 28/11/2022 Pazartesi günü  şahsım ve yönetim kurulu üyemiz İmran Türk ile istifamızı verdik.’’ Dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
Nazmi 1 yıl önce
Kadir bey yalancının teki...Sağlam bir VATAN partili böyle Sudan sebeplerle istifa etmez... Kadir bey yakında yapılacak olan Kandıra Ziraat Odası seçimlerine katılırken; VATAN partili olmaktan utandığı için istifa yolunu seçmiştir...Kendilerine başarılar dileriz...
Vedat Olguntürk 1 yıl önce
Partili olmayı hazmedemeyenler kısa sürede ayrılıyor.Geldikleri hızla gidiyorlar.