Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
28 MART Perşembe 16:41
Advert

İtfaiye Haftasını kutladılar

İtfaiye Haftası ziyareti

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-09-2022 12:00   Güncelleme : 28-09-2022 12:07
İtfaiye Haftasını kutladılar

İtfaiye Haftasını kutladılar

Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Belediye Başkanı Adnan Turan İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 308. yılı ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Kandıra İtfaiye Grup Amirliğini ziyaret etti.

Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer İslamoğlu, Müdahale Şube Müdürü Hüseyin Gürbüz, İtfaiye Amiri Aydın Kardaş ve itfaiye personeline misafir olan Kaymakam Yaran ve Başkan Turan ülke genelinde ve Kocaeli’de gösterdikleri başarılı çalışmalarından ötürü itfaiye yetkilileri ve personelini tebrik ederek İtfaiye Haftalarını kutladı.

İtfaiye Teşkilatının insanlık adına çok kutsal ve önemli bir görevi ifa ettiklerini ifade eden Kaymakam Yaran ve Başkan Turan, itfaiyenin çalışmaları ve yangın müdahale ekip ve ekipmanları hakkında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer İslamoğlu’ndan bilgiler aldı. Kaymakam Yaran ve Başkan Turan, itfaiye şehitlerini rahmetle andıkları sohbetlerini, tüm İtfaiye teşkilatının İtfaiye Haftası’nı kutlayarak ve başarılar dilerek sonlandırdı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR