Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
18 NİSAN Perşembe 12:01
Advert

İmamoğlu ve Yavaş Akşener’le görüştü

Akşener 6'lı Masaya geri mi dönüyor?

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-03-2023 15:21   Güncelleme : 06-03-2023 15:26
İmamoğlu ve Yavaş Akşener’le görüştü

İmamoğlu ve Yavaş Akşener’le görüştü

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nın bilgisi dahilinde İYİ Parti Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan ayrılması sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nın bilgisi dahilinde İYİ Parti Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu.  İmamoğlu ve Yavaş ziyaret sonrası yaptıkları kısa açıklama da "Biz Türkiyemizin depremle birlikte zor günler geçirdiğini ve milletimizin geleceği için de altılı masanın önemli olduğunun bilincindeyiz, bu yüzden de bugün buradayız. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok. Akşener'den, masaya dönmesini istedik. Kendileri de düşüneceğini ifade etti '' dediler.

AKŞENER'İN TOPLANTIYA KATILMASINI BEKLİYORUZ

Dikkat çeken ziyaret sonrası İYİ Parti Kürşad Zorlu da bir açıklama yaparak, Millet İttifakı'na bir öneride bulunduklarını belirtti. Zorlu ifadelerinde ‘’ Milletin sesi, milletin iradesi olma sorumluluğunu duyan Sayın Genel Başkanımız milletimizin sesi doğrultusunda yeni bir kuşatıcı, kapsayıcı yeni bir öneri ile Millet İttifakı'na öneride bulunmuştur. Başkanlarımızın ziyaretleri sırasında seçilecek 13'üncü Cumhurbaşkanı'nın iki Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmaları konusunda önerilerini iletmiştir. Önerimiz Sayın Kılıçdaroğlu'na aktarılacaktır. Müzakere süreci devam edecektir. Akşener'in toplantıya katılmasını bekliyor ve umut ediyoruz." dedi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR