Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 04:57
Advert

Ercan Aravan Turizm İnşaat Danışmanlık Şirketinden büyük proje

Kurtyeri'ne müstakil havuzlu 41 Villa Projesi'nin tanıtımı yapıldı

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-01-2023 20:14   Güncelleme : 24-01-2023 21:30
Ercan Aravan Turizm İnşaat Danışmanlık Şirketinden büyük proje

Ercan Aravan Turizm İnşaat Danışmanlık Şirketinden Büyük Proje

Ercan Aravan Turizm İnşaat Danışmanlık Tarım ve Hayv. San.  ve Tİc. Ltd. Şti. Kandıra Kurtyeri'nde başlatılacak müstakil havuzlu 41 Villa Projesi'nin tanıtımını yaptı.

Kandıra MHP İlçe Başkanvekili, Kandıra Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı, iş insanı Ercan Aravan başlatılan müstakil havuzlu 41 daire projesi için yaptığı açıklamada, 16.500 m2 ‘lik alanda kurulacak 41 havuzlu villa için uzun süredir süren görüşmelerin anlaşma ile sonuçlandığını açıkladı.

Kefken Kurtyeri mevkiinde  41 Villa projesi için, arazi sahipleri Şükriye ve Mustafa Aydın çifti ile kat karşılığı anlaşma sağlandığını ifade eden Aravan, ‘’ Kandıra’ya lüks bir site yapıyoruz. Toplamda 16.500 m2 arazide yaklaşık 6.500 m2 inşaat alanına sahip 41 havuzlu villa için inşaat çalışmalarına kısa süre içinde, ilk baharda başlıyoruz. 3 yıl içinde bitecek lüks sitemizde 41 havuzlu villa bulunacak. Kocaelimizi simgeleyen ve 41 kere Maşallah dedirtecek projemiz ile bölgemize nezih ve farklı bir konsept kazandırmayı amaçlıyoruz. Hayırlı olsun’’ dedi.

Noter anlaşması çıkışı Arazi sahipleri Şükriye ve Mustafa Aydın çifti ve iş insanı Ercan Aravan’ın evlatları Veteriner Hekim Safa Hakan Can, Haktan Efe,  Zeynep Emine, Mimar Aynur Emek ve Av. Taner Sezen günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.  

Yapılacak olan lüks sitenin proje çalışmalarının Mimar Aynur Emek, hukuki danışmanlık ve yasal süreçlerin ise Av. Taner Sezen tarafından yönetileceği öğrenildi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR