Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
19 MART Salı 08:02
Advert

Çay Bizden Sohbet Sizden

‘Çay Bizden, Sohbet Sizden’ programında söz alan gençler beklenti ve taleplerini iletti

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-09-2022 10:46
Çay Bizden Sohbet Sizden

Çay Bizden Sohbet Sizden

AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Çay Bizden, Sohbet Sizden’ programında söz alan gençler beklenti ve taleplerini iletti.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kocaeli İl Gençlik Kolları Başbakanı Çağatay Çağlayan, Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun, Hedef 2023 sloganı ile AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları tarafından Kandıra Belediyesi Çay Bahçesinde düzenlenen "Çay Bizden Sohbet Sizden" programında gençlerle bir araya geldi. Çay ikramları eşliğinde samimi bir ortamda sohbet ile geçen programda söz alan gençler, beklentilerini ve taleplerini paylaştı. Samimi ve güzel bir atmosferde geçen etkinlikte gençlere yönelik yapılan yatırımlar, projeler ve 2023 hedefleri konuşuldu.

MAHALLE BİZİM GENÇLİK BİZİM PROGRAMLARININ DEVAMI

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 81 İl ve 922 ilçede geçen sene ‘Mahalle Bizim, Gençlik Bizim’ adı altında düzenlenen sohbet programları bu yıl ‘Çay Bizden, Sohbet Sizden’ buluşmalarıyla devam ediyor. Bu tür buluşmalarla gençlere ulaşıp, onların taleplerini dinleyen AK Parti Kurmayları, Milletvekilleri, AK Partinin üst düzey yöneticileri, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarının bilgi, deneyim ve tecrübelerinden gençlerin faydalanmasını sağlıyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR