Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 21:58
Advert

Çalınan konteyneri jandarma buldu

Kandıra’dan çalınan konteyner Başiskele’de bulundu

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 26-05-2023 09:05
Çalınan konteyneri jandarma buldu

Çalınan konteyneri jandarma buldu

Kandıra’dan çalınan konteyner Kandıra Jandarma ekipleri tarafından Başiskele’de bulundu.

Alınan bilgilere göre Kocaeli ili Kandıra ilçesi Kırkarmut Mahallesinde ikamet eden H.A. arazisine koyduğu konteynerinin kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çalındığı gerekçesiyle Kandıra Jandarma Komutanlığına şikayette bulundu.Kandıra Jandarma Komutanlı tarafından fail yada faillerin tespit edilmesi amacıyla soruşturma başlatıldı.

Olay yeri güzergahında yapılan inceleme ve güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda çalınan konteynerin vinç monteli bir kamyona yüklendiğini tespit etti. Konteyneri bulmak için araştırmalarını derinleştiren jandarma ekipleri, yapılan araştırmalar sonucu kamyonun plakasına ulaştı. Tespit edilen vinç monteli kamyonun Kandıra’dan Başiskele Sanayi Sitesine geçiş yaptığı belirlendi.

Plaka üzerinden kamyon sahibi F.İ.K. ve iş ortağı H.B’ ye ulaşan Jandarma ekipleri şahısların ifadelerine başvurdu. F.İ.K ve H.B konteyneri  M.Y.A  isimli şahıstan 15 bin TL para karşılığında aldıklarını söyledi. M.Y.A isimli şahıs ise alınan ifadesinde maddi sıkıntısı olduğunu ve konteyneri sahibinin rızası olmadan kendi konteyneri gibi H.B isimli şahsa sattığını itiraf etti.

M.Y.A. isimli şahıs hakkında Nitelikli Hırsızlık ve Dolandırıcılık suçundan işlem başlatılırken, çalıntı konteyner sahibine teslim edildi ve şüpheli MYA ifadesinin alınmasın  ardından serbest bırakıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR