Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
29 MART Cuma 07:46
Advert

Başkan Turan Hatay Defne’de koordinasyon görevinde

Başkan Turan Hatay Defne'de koordinasyon toplantısında

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-03-2023 11:48
Başkan Turan Hatay Defne’de koordinasyon görevinde

Başkan Turan Hatay Defne’de koordinasyon görevinde

Koordinasyon görevi için Hatay’ın Defne ilçesine giden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, belediye personeli, iş makineleri ve gönüllülerden oluşan grup 7/24 çalışmalarına devam ediyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından AK Parti Genel Merkezince Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte  görevlendirilen 11 ilçe belediye başkanından biri olan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, görev bölgesi olan Hatay’ın Defne İlçesinde gece gündüz demeden 7/24 ekibi ve gönüllülerle birlikte çalışmasına devam ediyor.

27 KÖYÜN KOORDİNASYONUNDAN SORUMLU

Hatay Defne’deki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon merkezinde muhtarlardan gelen talepler başta olmak üzere, bireysel vatandaş talepleri, muhtarlar ve köylerdeki talep ve isteklerin belirlenmesi ve karşılanması ile ilçe müdürlüklerinin bilgileri dahilinde yardımların dağıtılması işlerinin koordinasyonunun başında görevli bulunan Başkan Turan, bir yandan da Kandıra’dan gelen yardımların dağıtılmasında aktif görev aldı.

KANDIRA EKİBİ DEPREMZEDE KARDEŞLERİNİN YANINDA

Kandıra Belediyesi ekipleri, iş makineleri ve gönüllü ekipler tarafından Kahramanmaraş ve Hatay Defne’de enkaz kaldırma, belediyecilik hizmetleri, yardım malzemelerinin alana ulaştırılması, dağıtımı, sahra hastanesi ve çadır kentin kurulması, temizlik hizmetleri, çöpün alınması, cenaze hizmetleri, yem dağıtımı gibi birçok farklı hizmetlerle depremzede kardeşlerinin yanında olmaya devam ediyor.

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR