Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
28 MART Perşembe 23:15
Advert

41 villa projesinde puslu havaya rağmen çalışmalar sürüyor

Ercan Aravan, 41 Villa Projesine Hız Kesmeden Devam Ediyor

YEREL GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-03-2023 12:57
41 villa projesinde puslu havaya rağmen çalışmalar sürüyor

Puslu havaya rağmen çalışmalar sürüyor

Ercan Aravan, 41 Villa Projesine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Karadeniz’in en güzel sahilleri arasında sayılan Kandıra'nın Kurtyeri Mahallesi'nde 41 Villa Projesinin startını veren Ercan Aravan,  projesi için sondaj çalışmalarına başladı.

Kandıra MHP İlçe Başkanvekili ve Kandıra Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Ercan Aravan geçtiğimiz ay Kandıra Kurtyeri'nde 41 Villa Projesi'ni başlattığını duyurmuştu.

Puslu havaya rağmen sondaj çalışmalarına başlayan Ercan Aravan  "Sondaj çalışmalarımız puslu havaya denk geldi ama biz puslu havaları severiz. İnşallah burada güneşli günleri de göreceğiz" dedi.

"41 Villa" Projesi için Kandıra Kurtyeri'nde sondaj çalışmaları başlatıldı. Ercan ARAVAN'ın "41 Villa" Projesi modern dizaynı ve çevre düzenlemeleriyle bölgeye büyük bir hava kazandırmış olacak.

Bölge olarak İstanbul'un arka bahçesi olarak nitelendirilen Kandıra Kurtyeri'nde inşa edilen villalar Şile Ağva'ya 44 km mesafede yer alıyor.

Kefken Deresi'ne sınır olan site, Kumcağız Plajı'na 2 kilometre mesafede yer alıyor. Teknelerle de istenirse Kumcağız Plajı'na ulaşım kolaylıkla sağlanacak.

Villalar 4 oda 1 salon, soyunma odası, ebeveyn banyosu, şömine, barbekü ve müstakil havuz özelliklerine sahip olacak.

Ortak alanlarda ise rekreasyon (dinlenme) alanları, çocuk oyun parkları, spor parkı, bisiklet yolu (bisiklet park alanı), barbekü alanı, manzaralı yürüyüş yolu, koşu parkuru, kafetarya, misafir otoparkı, futbol ve basketbol sahası yer alacak.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR