19 Mayıs turnuvaları devam ediyor
Kandıra Yavuz Sonat Güzel Spor Salonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına yönelik düzenlenen spor turnuvaları tüm hızıyla devam ediyor.
Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İlçemiz Yavuz Sonat Güzel Spor salonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına yönelik düzenlenen ayak tenisi, satranç, dart, bocce, basketbol, voleybol, kros ve güreş müsabakaları tüm hızıyla sürüyor. Beden eğitimi öğretmeni Serdar Elmas nezaretinde sürdürülen Küçük ve Yıldız tenis müsabakaları ilk defa müsabaka tecrübesi yaşayan tenisçilerin mücadelelerine sahne oldu. Küçükler ve yıldızlar kategorisinde mücadeleye sahne olan tenis turnuvasında Küçükler Kategorisinde 1.Meryem Varolgil, 2. Yağız Hüseyin Hazırlar, 3. Ada Okumuş ve Damla Akarsu, Yıldızlar Kategorisinde ise 1. İklim Zümra Anıl, 2. Elanur Korkmaz 3. Işıl Bayrak ve Masal Duru Alkandurur oldu.
Sporculara ödüllerini Gençlik Spor İlçe müdürü Ercan Güneş, Belediye Meclis Üyesi Merve Korkmaz,Tasvire Hurşit Güneş Orta Okulu Müdürü Selahattin Kurtboğan tarafından takdim edildi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Spor şenliği ayak tenisi, satranç, dart, bocce, basketbol, kros, voleybol ve Kaynarca güreş takımının katılımıyla güreş turnuvalarıyla devam edecek.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş konuyla ilgili yaptığı açıklama da, ‘’ İlçemizde artık sadece futbol değil ragbi, güreş, dalga sörfü,tenis, basketbol, yüzme, voleybol, kickbox, bocce branşlarında sporcu yetiştirmekteyiz. Ragbi, bocce, dalga sörfü ve güreşcilerimiz ilçemizi ülkemizin her köşesinde başarıyla temsil ederek bizleri gururlandırıyor. Şüphesiz diğer branşlarımızda da bizleri en güzel şekilde temsil edecekler’’ dedi.
