Kandıralıların Haber Portalı-Kandıra Haber
HV
29 MART Cuma 16:33
Advert

Adnan Turan; Kocaelili hemşerilerini ağırladı

Başkan Turan dernek ve oda temsilcilerini Kandıra’da ağırladı.

YEREL
Giriş Tarihi : 04-03-2023 13:11
Adnan Turan; Kocaelili hemşerilerini ağırladı

Adnan Turan; Kocaelili hemşerilerini ağırladı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İDEBİR (İnsani Değerler Birliği) Başkanı Kenan Seyrek’in organizasyonunda bir araya gelen dernek ve oda temsilcilerini Kandıra’da ağırladı.

Zaman zaman Kocaeli’ni farklı ilçelerinde bir araya gelen dernek ve oda temsilcilerinden oluşan bir grup 2023 Ocak ayı dostluk buluşmasını Kandıra Belediyesi Başkanı Adnan Turan’ı n ev sahipliğinde gerçekleştirdi. İDEBİR (İnsani Değerler Birliği) Başkanı Kenan Seyrek’in organizasyonunda bir araya gelen, İDEBİR, Kogiad, Koviad başkan ve üyeleri ile Pazarcılar Odası, Tuhafiyeciler ve Mali Müşavirler odası Başkanları Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde Başkan Turan ile bir araya geldi.

SEYREK: 2023’E VİRA BİSMİLLAH DEDİK

Toplantıda ilk selamlama konuşmasını yapan İdebir Başkanı Kenan Seyrek; kentin derdini kendi derdi edinen ve bu dert ile dertlenenler ile farklı zamanlarda farklı mekanlardaki buluşmalarına devam ettiklerini ifade etti. Bu yılın ilk buluşmasın da Kandıra’da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Seyrek, ‘’ Bu yıla Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan Başkanın ev sahipliğinde Vira Bismillah dedik. Kentin dinamiği olan sivil toplum kuruluşlarına kent adına sahip çıkan, yüzünü dönen, ilçesinin ve gönlünün kapılarını açan Adnan Başkana şükran borçluyuz. Kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

BAŞKAN TURAN: İNSAN MERKEZLİ ÇALIŞIYORUZ

Ev sahibi olarak konuklarına hoş geldin konuşması yapan Başkan Adnan Turan; Kandıra’da yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdiği konuşmasında, insan odaklı bir belediyecilik yaptıklarını, insanına rağmen değil insanının rızasını gözeterek ve onun memnuniyetini kentin memnuniyeti olarak görerek insani merkezli bir yaklaşım ile çalıştıklarını ifade etti. Kandıra’nın geleceğinin parlak olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Turan, ‘’ Kısa süre sonra Kandıra insanımızın refah seviyesinin ve yaşam şartlarının en yüksek olduğu zamanlara şahitlik yapacağımıza inanıyoruz ve çalışmalarımızı bu inanca göre sürdürüyoruz. Sizleri burada ağırlamaktan dolayı Kandıra Belediye başkanı olarak mutluyum. Burada harmanlanacak fikir yumağından sadece Kandıramızın değil, tüm kentimizin istifade edeceğine ve faydalanacağına inanıyorum.’’ Dedi.

ÖLMEZ: KENTİN DEĞERLERİ İLE BİR ARAYA GELMEKTEN MUTLUYUM

Toplantıya Kandıra AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ‘de katıldı Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez de, her biri ile tanış olduğu kentin değerleri ile bir araya gelmekten ve burada bulunmaktan mutlu olduklarını ve fikirlerin konuşulmasını önemsediklerini ifade etti. Katılımcıların tek tek söz alarak kendilerini tanıttıkları ve kent adına fikirlerini paylaştıkları toplantıya Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mehmet Eken, Mali Müşavirler Odası Başkanı Özcan Çakır, GİOSB Müdürü Halit Yaşar Endeş, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü üyeleri katıldı. Toplantı aile fotoğrafının çekilmesi ile sonlandırıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR