Meclis üyeliği için başvurular hızlandı
Meclis üyeliği için başvurular hızlandı
Kandıra AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı heyecanı sürerken meclis üyeliğine olan başvurularda bir yandan çoğalmaya başladı. Şimdiye kadar beş isim meclis üyeliği için başvurusunu yaptı.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kandıra Belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı için 5 Kasım’da başlayan başvuru süreci 30 Kasım’da sona erecek. Bu süreçte Kandıra İlçe Teşkilatına 5 isim belediye meclis üyeliği için başvurdu. Korkmaz Mutfak Eşyaları Kandıra Fabrikası’nın müdürü olan AK Parti Kandıra Belediye Meclis Üyesi Gökalp Çobanoğlu, 2019 yerel seçimlerinde yeniden belediye meclis üyesi olmak için başvuru dosyasını bugün İlçe Başkanı Erol Ölmez’e teslim etti.
Kandıra’nın tanınmış esnaflarından Çakıroğlu Simit Fırını’nın sahibi Cüneyt Çakır, ilçenin sevilen isimlerinden Babür Sigorta şirketinin sahibi İsmail Babür , Kandıra’da inşaat sektöründe olan UG İnşaat şirket müdürü Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu ve halen Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler enstitüsünde yüksek lisans yapan Uğur Vural ve İngilizce siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu siyaset bilimci Hande Kaya belediye meclis üyeliği için aday adaylık başvurularını yaptı.
Cüneyt ÇAKIR
İsmail BABÜR
Hande KAYA
Gökalp ÇOBANOĞLU
4
Uğur VURAL