Gökhan Otel EMİTT Fuarı’nda Kerpe Gökhan Otel dünyanın en önemli 5 turizm etkinliğinden biri olarak kabul edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı’na bu yıl yine katılıyor. 8-A salonunda stant açan Gökhan Otel Kandıra ve Kerpe tanıtımı yapacak.
KANDIRA SAHİLLERİNİ TEMSİL EDİYOR Kerpe Gökhan Otel, Kandıra Kaymakamlığı Turizm Birliği önderliğinde bu yıl 16. kez kapılarını açan EMİTT Fuarı’na katılacak. Düzenlenen ortak çalışma ile bir dizi etkinlikle Fuar’a renk katmayı ve Kerpe’yi ve diğer sahil bölgelerimizi en güzel şekilde temsil etmeyi planlayan otel, Kandıra lezzetlerini de fuara taşımayı amaçlıyor.
AMAÇ KANDIRA’YI TANITMAK Kandıra ve sahil bölgelerinin tanıtımı için hazırlanan broşürlerle fuar alanına stant açacak olan Gökhan Otel, Perşembe gününden Pazar gününe kadar fuardaki yerinde gelen misafirlerine bölge hakkında bilgiler verecek ve tanıtım yapacak. Kandıralılar olarak yapılacak tanıtım için başta Kandıra Kaymakamlığına, sonrasında Gökhan Otel’e ve katılımcılara başarılar diliyoruz.
kandıra,kandıra haber,kandira haber,kandirahaber,kandıradan son haber,kandiradan son haber,kandıra videoları,kandıra resimleri,kandıra arsa,kandıra tarla,kandıra emlaki,kandıra meslek yüksekokulu,kandıra belediyesi,kandıra kaymakamlığı,kandıra da kaza,kandıra da vefat,kandıra gençlerbirliği belediyespor,kandıra müftülüğü,kandıra milli eğitim,kandıra stadı,kandıra yoğurdu,kandıra hindisi,kandıra otel,kandıra öğrenci yurdu,kefken,kefken limanı,cebeci,haber