Uzun yıllardan bu yana Kandıra Belediyesi’nde zabıta olarak görev yapan ve halk tarafından sevilen Mehmet Şen dün akşam saatlerinde acil hastaneye kaldırıldı.
ŞU AN UYKUDA
Kandıra Belediyesinin sevilen zabıtası ve aynı zamanda Belediye İş Sendikası 2. Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şen, dün akşam saatlerinde birden fenalaşarak Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalen ardından Kocaeli’ye sevk edilen ve Özel Akademi Hastanesine kaldırılan Şen, yüksek tansiyona bağlı kalp damarlarında çatlama teşhişi ile tedavi altına alındı. Hastaneye yatırılmasının ardından kendisine anjiyo yapılan ve iki damarı açılan Şen, doktorlar tarafından ameliyat kararı verilene kadar uyutuluyor.
Kandıralılar ailesi olarak sevgili kardeşimiz Mehmet Şen’e acil şifalar diliyoruz
Geçmiş olsun kardeşimize Kandıra da değer olan insanlardan bir tanesi rahatsızlığı bizi üzmüştür Allah'tan açil şifalar diler geçmiş osun dileklerimizle saygılar sunarız
kandıra,kandıra haber,kandira haber,kandirahaber,kandıradan son haber,kandiradan son haber,kandıra videoları,kandıra resimleri,kandıra arsa,kandıra tarla,kandıra emlaki,kandıra meslek yüksekokulu,kandıra belediyesi,kandıra kaymakamlığı,kandıra da kaza,kandıra da vefat,kandıra gençlerbirliği belediyespor,kandıra müftülüğü,kandıra milli eğitim,kandıra stadı,kandıra yoğurdu,kandıra hindisi,kandıra otel,kandıra öğrenci yurdu,kefken,kefken limanı,cebeci,haber